Bestil signeret bog

Forside til biografien "Volmer Nissen: I sagens inteesse"

“Volmer Nissen: I sagens inteesse” DKK 349,-

Vil du allerhelst have bogen med en signatur og en hilsen? Så se her:

Udfyld nedenstående webformular, så sender jeg bogen til dig, når jeg har fået den fra forlaget og har signeret den. Inden sender jeg dig en email, så du kan overføre beløbet via MobilePay. Prisen er DKK 349,- + porto (indenfor Danmarks grænser er det 40 kr. inklusive emballage.)

Volmer Nissen blev cand.jur. i 1941 kun 22 år gammel og ansat hos Københavns Politi, hvor modstandsbevægelsen bad ham undersøge, om folk var stikkere eller ej. I givet fald blev de likvideret. Ydermere deltog Volmer Nissen i våbennedkastninger i Gribskov og våbentransporter. Meget tyder på, at hans rolle i modstandskampen er langt større end tidligere antaget.

Efter befrielsen arbejdede Volmer Nissen med Edderkopsagen, der trak korrupte tråde ind i det københavnske politikorps. Som politiadvokat fik Volmer Nissen derefter sit eget undersøgelseskammer. Mord, valutasvindel, pengeafpresning og sprængte pengeskabe gav travlhed ligesom sagen om de falske britiske pund fra koncentrationslejren Sachsenhausen.

Som chef for Københavns Narkotikapoliti siden 1968 argumenterede Nissen indædt for bedre værktøjer til bekæmpelse af narkotikahandelens bagmænd. Nye begreber som undercoveragenter og anonyme vidner blev introduceret af ham i håb om at kunne ramme engrosmorderne og ikke blot småpusherne. Man skulle ikke gå efter stofmisbrugerne, hvis liv allerede var ødelagt af hård narko.

Bogen er på 350 sider.

Prisen er DKK 349,- + porto

Jeg vil gerne bestille “Volmer Nissen: I sagens interesse” signeret

Du kan også forudbestille bogen hos forlaget usigneret
http://dreamlitt.com/shop/forudbestil-volmer-nissen-i-sagens-interesse/

eller du kan bestille bogen i den nærmeste boghandel. ISBN nr.: 9 788771 711301